Кубок “Танців з зірками” 2020, як і обіцяно, проданий на аукціоні – скільки коштує перемога

У 2020 році 4-й сезон "Танців з зірками" був особливо гострим і насиченим різними подіями. А фінальний випуск ознаменувався скандалом, який не вщухає досі.

Фінал 4-го сезону давно відгримів, ніби все вже проаналізували, обмовили і зробили висновки. Але обговорення все ніяк не вщухає, а то, що сталося на фінальному ефірі, знайшло своє природне продовження.

Практично кожен ефір супроводжувався якимось скандалом або неординарною ситуацією – то учасники захворіли Ковідом, то сталася сутичка з суддями, а то був узятий самовідвід і зірка покинула проект. Але все це померкло в півфіналі, а потім у фіналі шоу.

Трійка фіналістів
Трійка фіналістів

Спочатку судді не відправили додому “третього” зайвого, а залишили на участь у фіналі три пари. А потім вже самі учасники створили неординарну ситуацію – вибрані суддями переможці Санта Дімопулос і Макс Леонов начебто з благородних мотивів віддали кубок переможця парі Юлії Саніній та Дмитру Жуку, які опинилися на другому місці.

Переможці "Танців з зірками" 2020
Переможці Танців з зірками 2020

Уражені програвші гордо відмовилися – нам подачок не треба, самі заробимо. І цей, такий спочатку цінний кубок, залишився стояти на підлозі в фіналі.

Кубок переможця
Кубок переможця

Вже на наступний день було оголошено, що спільно прийнято рішення продати кубок на аукціоні, а гроші відправити на благодійність для хворих дітей.

Цей аукціон відбувся напередодні дня святого Миколая на фейсбук-сторінці передачі “Сніданок 1+1”.

Стартову вартість за кубок переможця і за друге місце була виставлена однакова – 3000 грн. У комплект входили також автографи фіналістів і суддів шоу.

Кубки на аукціоні
Кубки на аукціоні

За кубок, який виграли Дімопулос і Леонов, було виручено 55 тисяч гривень, забрала лот Оксана Липська.

Благодійний лот за друге місце Санін і Жука отримав максимальну суму 48 тисяч гривень і дістався він Тетяні Шатковський.

Організатори аукціону порахували, що це було гідне рішення виниклої ситуації, а 103 тисяч гривень дуже допоможуть важкохворим дітям, можливо, навіть врятують чиєсь маленьке життя.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.