Німецький рокер Тілль Ліндеманн на очах у всіх обійняв подорослішалу дочку Алсу: Лобода в стресі

Соліст німецької рок-групи Rammstein Тілль Ліндеманн опинився в обіймах подорослішалої дочки Алсу. Шанувальники впевнені, що через це Світлана Лобода зазнала стресу.

Вже досить довгий час Лободі і Тіллю приписують роман. Почалося все з їх спільної появи на музичному фестивалі “Жара” в Баку, де вони відкрито залицялися один з одним і навіть не соромилися камер папараці.

Більш того, публіка вважає рокера батьком молодшої дочки співачки Тільди — з недавніх пір її фото почали з’являтися у Лободи в Інстаграмі. Інтригу підігріває і те, що зірка досі приховує ім’я чоловіка, від якого народила вдруге, а в будь-яких інтерв’ю уникає відповідей на питання, пов’язані з Тіллем.

Лобода і Ліндеманн
Лобода і Ліндеманн

Втім, фронтмен Rammstein теж небагатослівний, хоча в компанії інших відомих красунь проводити вечори не соромиться. Так, на цей раз він з’явився в Instagram-стрічці Мікелли Абрамової — дочки Алсу, яка прославилася завдяки скандальній перемозі у вокальному шоу талантів “Голос. Діти”. Очевидно, вона вирішила піти по стопах знаменитої мами.

Алсу с дочкой Микеллой
Алсу з донькою Мікеллою

Тепер про фото. Мікелла позує в чорній шкіряній куртці з зібраним в хвіст волоссям, легким макіяжем і сережками-кільцями, склавши пальці в рокерську “козу”. Ліндеманн же обійняв дівчинку за плече і дивиться в камеру, а одягнений він у чорний костюм з піджаком в клітинку. Вони в числі багатьох інших артистів зустріли Новий рік у теплих краях — в Дубаї.

“2021 почався непогано”, — свідчить підпис до фото.

Коментатори не стали стримувати емоції від побаченого:

  • “Лобода в стресі”;
  • “Так і до входження в культ ілюмінатів недалеко. Тримайся від них подалі, Мікелла”;
  • “Тато знає?”;
  • “Як ти його знайшла?”;
  • “Лялечка!”;
  • “Ось так приклад для наслідування”.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.