У співачки Слави померла мама — була молода і здорова: “Сил немає говорити про це”

Відома російська співачка Слава повідомила шанувальникам сумну новину, через яку вона відмовилася від усіх зйомок і заходів — у неї померла мама.

Слава регулярно радує підписників в Інстаграмі новими постами і практично завжди вона світиться від щастя, чим піднімає настрій своїй багатомільйонній аудиторії. На цей раз привід для публікації зовсім радісний.

Артистка виклала спільне фото з мамою, в підписі до якого розповіла, що місяць тому її не стало. Судячи з усього, життя жінки забрав коронавірус:

“Від нас пішла мама, місяць тому. Сил немає говорити про це. Пишу, тому що багато питань: чому не прийшла, чому не можете. Я зараз взагалі нічого не можу. Тільки ридати цілодобово”, — пише Слава.

Скриншот из Инстаграма Славы
Скріншот з Інстаграма Слави

Співачка зізналася, що на людях намагається триматися, однак насправді їй дуже погано, а єдине, що зараз її рятує — робота.

“Мама була дуже веселою, позитивною, доброю, життєрадісною людиною, а головне — здоровою. Тато пішов 5 років тому, автомобільна катастрофа. І ось матуся така молода і здорова. Будь проклята ця пандемія!”.

У цю важку хвилину Славу підтримують коханий чоловік, дочки і сестра, а в коментарях зібралася немислима кількість слів підтримки від фанатів, які зараз так їй необхідні.

Також артистка розповіла, як пішов з життя її батько. Чоловік не пив, не курив, займався спортом, а помер в результаті аварії — його збила машина з нетверезою молоддю за кермом, коли він стояв на світлофорі і чекав на зелене світло.

співачка Слава
Співачка Слава

Слава просить усіх берегти кожну мить, проведену з рідним і близькими, адже життя таке швидкоплинне і непередбачуване.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.