Як вдала стрижка може зменшити ніс? Стиліст показав, що це можливо зробити і без пластики (ВІДЕО)

Стиліст-перукар зробив жінку ще більш привабливою. А все тому, що вдало підібрана стрижка навіть візуально зменшила ніс клієнтки. Фантастичний результат.

Якщо Мунір бере ножиці в руки, то незабаром у світі буде на одну щасливу жінку більше. Чоловік-перукар не перестає дивувати своєю майстерністю. Він так перетворює клієнтів за допомогою стрижок, що одне і те ж саме обличчя виглядає зовсім по-іншому.

Цього разу стилісту довелося попрацювати з рудоволосою красунею. Але жінка хотіла не просто змінити зачіску, вона попросила підібрати їй стрижку, яка б зменшила її довгий ніс.

Такий запит Муніра не злякав, адже він дійсно майстер своєї справи. Чоловік почав працювати.

Впевненими рухами перукар вкоротив не тільки ніс, але і довжину волосся. Він запропонував зробити стильну стрижку – боб з чубчиком набік. Після цього зробив шикарну укладку на браш.

 ""

Варто відзначити, що ніс став дійсно непомітним. Правильна стрижка підкреслила всі переваги: красивий овал обличчя, витончену і тонку шию, відкрила вуха.

До речі, масивні сережки також можуть відвернути увагу від недоліків обличчя. Ось, наприклад ця жінка вибрала великі сережки-кільця, які вигідно завершили образ.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.