62-річна мама Балана похвалилася стрункими ніжками в мереживній сукні на заздрість пишній Тіні Кароль

Мама молдавського співака Дана Балана в свої 62 легко може дозволити собі короткі сукні, адже їй з такою прекрасною фігурою є чим похвалитися.

Людмилу, так звуть героїню нашої сьогоднішньої статті, в рідній країні знають як телеведучу, співачку і, звичайно ж, матір Дана, який став воістину зіркою світової величини. Його молодша сестра теж пов’язала своє життя з шоу-бізнесом, так що діти, безумовно, пішли по стопах знаменитої мами.

Дан Балан с мамой
Дан Балан з мамою

Незважаючи на вже досить зрілий вік, вона стежить за трендами і навіть веде свій особистий Instagram, на який підписані вже більше 26 тисяч людей. Їх вона час від часу радує новими фото і відео, що сталося і цього разу.

Мама Дана Балана
Мама Дана Балана

Людмила позує, сидячи в кріслі, на тлі новорічного інтер’єру з прикрашеним каміном і ялинкою. Зірка вирішила відповідати обстановці і одягла розкішне біле плаття з ніжного мережива. Особливий акцент зроблений на її струнких ногах в кремових туфлях, а лаконічна укладка на рівний проділ стала доповненням образу Снігуроньки.

У підписі до публікації героїня статті поділилася красивим віршем, проте більшість коментаторів звернули увагу зовсім не на нього:

  • «Наша улюблена красуня, ми вас дуже любимо»;
  • «Найкраща!»;
  • «Яка ж ви красива жінка!»;
  • «Від вас віє такою теплотою і затишком, спасибі за цю казку. Вірші чудові, як і ви»;
  • «Чудова»;
  • «Ви як добра хрещена фея з казки», — пишуть користувачі мережі.

Не можна не сказати, що Людмилу досить часто порівнюють з імовірною нареченою Дана Тіною Кароль. Їх зірковій парочці вже давно приписують роман, причому вони хоч і утримуються від коментарів на цей рахунок, одночасно з цим підігрівають інтерес публіки.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

На фіналі «Танців з зірками 2020» Балан виступив зі своєю підопічною з «Голосу країни» Індірою Єдільбаєвою, що тут же стурбувало шанувальників Кароль. При цьому в інтерв’ю Каті Осадчій молдавський мачо зізнався, що новий сезон шоу дивився тільки заради нарядів української поп-діви:

«Дивився, тільки щоб побачити, в чому ж Тіна сьогодні вийшла. Побачив — і все».

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.