Олег Винник став обличчям новорічного випуску популярного журналу “Телеграф” і розповів де проведе Новий рік

Популярний український співак і кумир мільйонів Олег Винник несподівано для себе потрапив на обкладинку крутого глянцю.

Новиною про це співак поділився у себе в Інстаграм-історії, продемонструвавши обкладинку журналу “Телеграф ” за грудень.

Скріншот з Інстаграм Олега Винника
Скріншот з Інстаграм Олега Винника

На знімку Олег Винник надів світло-коричневий стриманий піджак, а під ним ніжно-морквяний сорочка. Олег Винник зі своєю звичною шевелюрою задумливо позує і дивиться вдалину. На цьому фото чітко видно його блакитний колір очей.

Варто відзначити, що за кілька годин до цього Олег Винник в яскравій куртці і штанах в обтяжку показав, де буде святкувати новий рік.

Олег Винник останнім часом рідко ділиться новими фотографіями в соціальних мережах. Можливо, це пов’язано з його надмірною зайнятістю і суєтою, що виникла на тлі підготовки до важливої події, а ще зйомками сліпих прослуховувань проекту Голос країни.

Активність Винника в Інстаграм знизилася з тих пір, як стало відомо що він перехворів коронавірусів і був дискваліфікований з “Танців з зірками “.

Однак після запису новорічного шоу артист показав кадри зі зйомок

Скріншот з Інстаграм Олега Винника
Скріншот з Інстаграм Олега Винника

 "Скріншот

Як виявилося, він підготував своїм фанатам і фанаток цілий концерт, і деякі кадри з нього вже виклав в Інстаграм-історію.

Український співак, тренер шоу “Голос країни ” і учасник четвертого сезону шоу “Танці з зірками ” виступить в новорічну ніч на телеканалі “Україна ” і подарує глядачам свої найкращі хіти.

Нагадаємо, нещодавно Олег Винник додав до свого офіційний онлайн-магазин набори шоколаду, які стануть відмінним подарунком для любителів співака.

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!