Помер Денис Карасьов – зірка серіалів “Далекобійники “, “Марш Турецького “, улюбленець мільйонів глядачів

12 січня 2021 року анітрохи раптово обірвалося життя відомого актора театру і кіно Дениса Карасьова. Чоловікові було всього 57 років.

Як повідомляють провідні інформагентства зі слів рідних актора, увечері 12 січня чоловікові стало погано. Викликана бригада швидкої допомоги нічим допомогти не змогла – Денис Карасьов помер вдома, під час спроб його реанімувати. Попередня причина смерті – серцева недостатність, зупинка серця. Більш точно буде відомо після проведення експертиз. Раніше на проблеми з серцем чоловік не скаржився, вів активний спосіб життя, займався спортом і танцями.

Як актор Денис Карасьов добре відомий глядачам – красивий і харизматичний, він знявся в десятках відомих фільмів і серіалів – 67 ролей, всі запам’ятовуються і яскраві. Денис мав високий зріст – 195 см, мужнє обличчя і чіпкий погляд, тому його часто запрошували на ролі лиходіїв і злочинців, що абсолютно не напружувало актора. Самі його пам’ятні роботи в серіалах “Марш Турецького”, “Далекобійники”, “Ми з майбутнього-2”, “Учитель в законі”, “Скліфосовський”, Братани” та інші.

Денис Карасьов у фільмі Російська рулетка
Денис Карасьов у фільмі Російська рулетка

Але головною своєю роботою все-таки він вважав театр – в Ленкомі не тільки грав головні ролі, а й виступав режисером-постановником власних спектаклів. Денис з дитинства займався танцями і був дуже пластичним, грав на кількох музичних інструментах, добре співав, тому неодноразово брав участь в постановках мюзиклів.

Денис Карасер у фільмі Виклик
Денис Карасер у фільмі Виклик

Денис Карасьов народився 1 серпня 1963 року в Іркутській області, але буквально через кілька місяців його сім’я переїхала в містечко Сілламяе в Естонії, де хлопець і закінчив школу. Після школи юнак відправився до Ленінграда, вступив до будівельного вузу і навіть провчився цілий курс, але від мрії стати актором не відмовився. Він вступив до ГІТІС, а потім працював у Ленкомі.

Денис більше 30 років був одружений на актрисі Карині Золотовій, у них є син Данило і внучка Еля.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.