Тіна Кароль запланувала великий концертний тур вже через місяць: в яких містах він буде?

Українські зірки вже досить давно не давали концертів, і дуже втомилися від жорстких карантинних обмежень, які вганяють їх в кредити і борги.

Слідом за Олегом Винником, який запланував великий концерт в Борисполі на 7 березня, на відчайдушний тур по Україні зважилася українська суперзірка Тіна Кароль. На її фан-сторінці вже опублікували список міст, куди вона поїде зі своїми піснями.

“Весняні концерти:

8 березня – Одеса (2 концерти)

9 березня -Херсон

11 березня – Запоріжжя

12 березня – Бердянськ (2 концерти)

13 березня – Енергодар (3 концерти)

16 березня – Коломия (2 концерти)

17 березня – Дубно (2 концерти)

18 березня – Червоноград (3 концерти)

19 березня-Володимир-Волинський (2 концерти)

Увага! У графіку можливі зміни! “, – сказано в повідомленні прес-служби Тіни Кароль.

В описі також сказано, що всі заходи будуть проведені із суворим збереженням соціальної дистанції і протиепідемічних правил, а це значить, що заповненість одного концертного залу не буде перевищувати 50%.

Слід зазначити, що паралельно зі своїми концертами українська співачка Тіна Кароль буде тренером шоу “Голос країни “, одинадцятий сезон якого вже стартував на телеканалі 1 + 1.

Сліпі прослуховування вже давно були зняті, тому зараз телешоу виходить у записі

Тіна Кароль на Голосі
Тіна Кароль на Голосі

Невідомо, чи буде на одному з концертів цього великого туру молдавський улюбленець Тіни Дан Балан, якому вже не перший рік приписують роман з українською виконавицею.

Якщо ви хочете відвідати концерти Тіни Кароль, обов’язково стежте за змінами на офіційній сторінці співачки, так як там буде інформація про можливе перенесення / скасування заходів.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.