П’ята точка Кейт Міддлтон і спітнілі пахви Меган Маркл: найяскравіші модні конфузи членів королівської сім’ї

Представниці королівської сім'ї при виході в світ повинні дотримуватися суворого дрес-коду, але від модних конфузів не застрахований ніхто.

У 2011 році герцогиня Кембриджська стала головною темою для обговорення у всьому світі. Подякувати варто вітру, який на одному з офіційних заходів сильно підняв поділ її легкої сукні. З тих самих пір в наряди Кейт вшиваються спеціальні обважнювачі.

Кейт Миддлтон
Кейт Міддлтон

Крім того, тепер жінки монаршої родини Великобританії надягають під одяг тілесний комбідрес. Так папараці не зможуть сфотографувати їх нижню білизну.

Також від вітру неодноразово страждала онучка королеви Єлизавети II Луїза Віндзор. Особливо яскравим став момент з весілля принцеси Євгенії, коли її плаття повністю піднялося вгору і мільйони британців побачили те, чого не повинні були бачити. Луїзі тоді було 15.

Луиза Виндзор
Луїза Віндзор

Ще одна королівська особа, яка не з чуток знає, скільки незручностей доставляє вітряна погода — друга дружина принца Чарльза Камілла Паркер-Боулз.

Сталося все точно так же, як і у Кейт Міддлтон. Варто сказати, що урок Камілла запам’ятала і стала обирати наряди більш суворого фасону.

Камилла Паркер-Боулз
Камілла Паркер-Боулз

А ось Меган Маркл, яка наробила багато шуму, і сама не проти залучити до себе підвищену увагу. Одного разу вона вийшла на публіку в напівпрозорій плісированій спідниці, що відкрила її стегна.

Меган Маркл
Меган Маркл

Було це у 2018-му, а в січні 2020-го герцогиню Сассекську знову обговорювало все світове співтовариство. Судячи з усього, на тому заході вона так сильно хвилювалася, що на її коричневому гольфі в районі пахв з’явилися мокрі плями від поту.

Меган Маркл
Меган Маркл

Втім, наша сьогоднішня добірка в черговий раз доводить — усі ми люди незалежно від соціального статусу і становища в суспільстві.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.