Модні стрижки для жінок після 40: виглядають стильно, підходять майже всім і не старять (ФОТО)

Модні і стильні стрижки для жінок, які не додають віку, а навпаки роблять молодшими. Яскраві приклади для будь-якої довжини волосся.

Жінка в будь-якому віці може виглядати привабливо, і для цього не обов’язково щодня відвідувати салони краси. Щоб завжди виглядати доглянутою і стильною, можна підкреслити всі свої достоїнства модною стрижкою.

Головне, щоб стрижка була не тільки в тренді, але і підходила саме вам. Важливо відзначити, що зачіска може додати кілька років, а може і повернути час назад. Пропонуємо модні стрижки для жінок після 40, які не старять.

 "" Фото: galina_totorina

 "" Фото: galina_totorina  "" Фото: galina_totorina

 "" Фото: alena.rey_nn

 "" Фото: sveta_colorist

 "" Фото: rukavishnikova_hairdresser_lp

 "" Фото:elena_hair_adler

 "" Фото: prioirina

 ""

Фото: arinakurbatova_stylist

Коротке, середньої довжини або довге волосся, звичайно, вибирати вам. Але якщо немає сил і можливості доглядати за довгою косою, то не варто весь час волосся збирати в гульку. Це тільки додасть вам років і точно не зробить щасливішим. У цьому випадки краще ходити з короткою, але стильною стрижкою.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.