У молочній блузі та спідниці-олівець: Зеленська відмовилася від стилю хакі та викликала шквал емоцій в мережі

Дружина президента України та перша леді Олена Зеленська захопила українців своїм новим елегантним образом, викликавши шквал емоцій у мережі. Зірка відмовилася від стилю хакі.

Олена Зеленська – шоста перша леді України в історії нашої країни. Її життя назавжди змінилося, коли коханий чоловік пішов із гумористичного п’єдесталу та розпочав політичну кар’єру, причому одразу з вершин – у 2019 році Володимир Зеленський переміг на виборах президента.

Крім життєвого укладу, змінився стиль Олени. Етикет передбачаає, що гардероб першої леді має бути вишуканим, елегантним і водночас досить стриманим, щоб не затьмарювати президента.

Володимир Зеленський із дружиною Оленою
Олена Зеленська захопила чоловіка та українців новим іміджем не в стилі хакі

У світовій політиці дружина Володимира Зеленського стала іконою стилю. Не тільки Україна, а й багато інших країн нашого континенту не бачили настільки вдало слідуючої модним трендам і сучасної першої леді. Саме такою можна назвати Олену.

Олена Зеленська захопила українців новим образом не в стилі хакі

У мирний час Зеленська переважно обирала образи у світлих тонах. Волосся частіше завивала, іноді збирала назад у акуратну зачіску. З початком війни у гардеробі героїні нашої статті з’явилося більше вбрань у стилі хакі та у чорному кольорі.

І ось вперше за ці кілька місяців Олена Зеленська знову постала у світлому – молочній блузі з бантом та спідниці-олівець, доповнивши вбрання довгими сережками, стриманою укладкою з волоссям назад та легким нюдовим макіяжем, що підкреслює її природну красу.

Олена Зеленська відмовилася від стилю хакі та викликала шквал емоцій у мережі
Олена Зеленська постала в молочній блузі та спідниці-олівець

У такому вигляді перша леді презентувала україномовні аудіогіди для провідних пам’яток світу. Сьогодні як ніколи актуально, адже багато українців розкидані по різних країнах.

У коментарях Олену засипали компліментами та вкотре відзначили її почуття стилю.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.