Каменських, Нікітюк, Полякова та інші похвалилися своїми купальними костюми: красиві навіть під водою

Літо — пора хвалитися своїми фігурами і яскравими купальниками. Багато зірок цілий рік дотримуються строгих дієт, щоб покрасуватися в красивих літніх нарядах.

Настя Каменських

Настя Камеснких
Настя Камеснких

Українська співачка Настя Каменських останні кілька років всіляко ділиться секретами своєї фігури і гарного тіла. Заради “Попи, як у Кім” артистка схудла на 20 кілограмів і розробила свій особистий режим харчування і тренувань. В результаті Настя може похвалитися красивими підтягнутими формами в білому купальнику – Каменських вибирають класику.

Оля Полякова

Оля Полякова
Оля Полякова

Оля Полякова, як і Настя Каменських, вибирає білий колір для морської прогулянки. Співачка має довгими ногами і підтягнутими сідницями, тому вибирає роздільний купальник, який підкреслює її форми.

Надя Дорофєєва

Владимир Дантес и Надя Дорофеева
Володимир Дантес і Надя Дорофєєва

А ось яскрава екс-солістка “Время и Стекло ” Надя Дорофєєва вибирає яскраві кольори навіть для купальника. Артистка славиться своїм особливим стилем, який багато шанувальників намагаються наслідувати. Надя любить ставити тренди і бути в центрі уваги, тому віддає перевагу купальнику червоного кольору. В тон подружжя вибрав собі наряд для водних процедур і її чоловік Володимир Дантес.

Леся Никитюк

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Леся Никитюк вирішила вибрати собі трендовий відрядних купальник в блакитному відтінку. На пляжі телеведуча буде захоплювати громадськість своїми довгими ногами і підкачаним пресом – купальник вигідно підкреслює всі плюси Лесі.

Катя Осадча

Катя Осадча
Катя Осадча

Провідна “Світського життя” Катя Осадча вибирає класику – чорний колір. Простий крій і родзинка в формі білої смужки – ось ідеальний варіант для Каті цього літа.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.