Пиріжки з сиром, яблуком і картоплею, чебуреки – відпочивають!

Приготуйте партію цих смачних пиріжків з начинкою з сиру, яблука і картоплі. Вам потрібно всього п'ять простих інгредієнтів

Пиріжки з сиром, яблуком і картоплею

Ви готували для своєї сім’ї чебуреки? Напевно – так!

Але таких пиріжків ви точно не готували, порадуйте ними своєю сім’ю!

Інгредієнти

300 г холодного масла
500 г борошна, плюс додатково для присипки
2 середньої картоплі (близько 400 г), розрізаних навпіл і тонко нарізаних
3 очищених і нарізаних яблука
350 г твердого сиру, тертого (добре підходить чедер)

Апетитні пиріжки

метод

Крок 1
Вистелити деко пергаментом для випічки. Нарізати кубиками 250 г масла і перелити в миску. Додайте борошно, 1 чайну ложку солі та 1½ чайної ложки чорного перцю і розітріть пальцями, поки суміш не стане схожою на панірувальні сухарі, або скористайтеся кухонним комбайном. Додайте 8 столових ложок холодної води, перемішайте руками, щоб вийшло щільне гладке тісто. Накрийте кришкою та охолодіть протягом 20 хвилин.

Крок 2
Розріжте тісто на шість рівних за розміром частин і скачайте кожну частину в кулю. Охолодіть під кришкою ще 15 хв. Тим часом перекладіть картопля, яблука, сир і трохи приправ в миску і перемішайте.

Крок 3
Злегка посипте робочу поверхню борошном, потім розкачайте один з тестових кульок, щоб вийшов круг діаметром 22 см. Викладіть одну шосту частину картопляної суміші в центр кола, потім стисніть краю разом, щоб вийшов запечатаний пакет. Повторіть те ж саме з кульками з тіста і начинкою. Перекладіть пиріжки на деко з покритою поверхнею та охолодіть 30 хв.

Крок 4
Нагрійте духовку до 220 ° C / 200 ° C вентилятор / газ 7. Розтопити масло в маленькій каструлі на слабкому вогні, потім рясно змастіть пиріжки. Випікайте 20 хвилин, потім зменште вогонь до 200C / 180C вентилятор / газ 6 і готуйте ще 25-30 хвилин або до золотистого кольору.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.