За 15 хвилин готую неймовірну намазку на хліб однієї банки шпротів: бутерброди розлітаються один за одним

Якщо у вас є банка шпротів, з неї можна приготувати швидку та смачну намазку на бутерброди, яка ідеально підійде до будь-якого столу. Детальний рецепт у статті.

Хочете приготувати щось незвичайне та смачне для вашого наступного сніданку чи перекусу? Або шукаєте рецепт, що приготувати на закуску на святковий стіл? Запрошую вас спробувати цей простий і смачний рецепт намазки на хліб, який поєднує в собі інгредієнти, які можуть здатися несумісними – шпроти та плавлений сирок. Але при правильному приготуванні ви отримаєте смачну намазку на хліб, яка буде першою розлітатися зі столу.

Намазка на бутерброди зі шпротами та плавленим сирком
Намазка на бутерброди зі шпротами та плавленим сирком

Інгредієнти:

  • 1 банка шпротів
  • 1 плавлений сирок
  • 2 яйця
  • Відварена морква – 1 шт
  • Майонез – 3 ст. ложки
  • Свіжий кріп
  • Сіль та чорний перець за смаком
  • Свіжий хліб

Приготування:

Відкрийте банку зі шпротами та добре відцідіть їх від олії. Варіть яйця до стану повної готовності, охолодіть їх, очистіть, а потім наріжте на дрібні шматочки. Також відваріть моркву до готовності, охолодіть і наріжте на кубики.

Як приготувати смачну намазку на хліб зі звичайних шпротів
Як приготувати смачну намазку на хліб зі звичайних шпротів

У великій мисці поєднайте розтерті шпроти, нарізані яйця, кубики моркви та плавлений сирок. Додайте майонез та сіль та перець за смаком. Помішайте всі інгредієнти до однорідної консистенції, після чого ретельно перебийте всі інгредієнти блендером до стану пюре, в якому не буде шматочків та грудочок.

Намажте отриману масу на скибочку свіжого хліба, або підсмаженого на сковорідці. Прикрасьте намазку свіжим нарізаним кропом.

І ось вона, ваша неймовірна намазка на хліб зі шпротами та плавленим сирком, готова до подачі! Ця страва чудово підійде для сніданку, перекусу або вечері, і вона точно прийдеться до смаку всім гурманам. Ця намазка також чудово впишеться на святковий стіл, а бутерброди розлетяться просто за секунду.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.