Цей салат завжди з’їдають першим: готую його на свій день народження, коли знаю, що гості з подарунками

Салат "Київський" виходить настільки смачним, що закохує в себе після вже після першого шматочка. Він соковитий, ситний і при цьому не позбавлений свіжості.

Будь-який святковий стіл не обходиться без салатів. І якщо хтось ще досі готує для гостей радянські Олів’є та Шубу, більшіть українських господинь шукають нові та цікаві рецепти.

Пропонуємо до вашої уваги рецепт дуже смачного салату “Київський”. Поєднання продуктів у ньому відмінне. Салат виходить соковитим, ситним і при цьому свіжим.

Необхідні інгредієнти:

  • огірки – 1 (крупний);
  • солодка паприка – 1 шт;
  • карбонад – 150 г;
  • сир твердий – 120 г;
  • яйця – 3 шт;
  • зелень цибулі – 30 г;
  • кукурудза консервована – 120 г;
  • сіль, перець, майонез за смаком.

Спосіб приготування:

Яйця потрібно завчасно відварити вкруту і охолодити. Огірок (1 великий або 2 маленьких) нарізаємо соломкою. Такою ж соломкою нарізаємо болгарський перець.

Варено-копчену шинку ріжемо соломкою. Також шинку можна замінити на копчену ковбасу, чи копчену курку. Просто варене м’ясо також можна використати, але салат буде менш пікантним.

 Рецепт святкового салату Київський з шинкою і сиром
Рецепт святкового салату Київський з шинкою і сиром

Твердий сир тремо на крупну тертку. Обирайте смачний та якісний сир з вираженим вершковим смаком. Відварені яйця ріжемо соломкою. Всі інгредієнти перекладаємо у салатник.

Туди ж кришимо зелену цибулю і висипаємо консервовану кукурудзу. Салат солимо, перчимо і заправляємо майонезом. Використовуйте домашній майонез, або якісний магазинний з вмістом жиру не менше 67%.

Рецепт святкового салату Київський з шинкою і сиром
Рецепт святкового салату Київський з шинкою і сиром

Готовий салат відразу подаємо до столу, настоювати в холодильнику його не потрібно. Салат виходить дуже смачним. Шинка надає ситності і приємний смак копченості, сир та яйця надають ніжності, огірок і болгарський перець – соковитості і свіжості, а консервована кукурудза – приємної солодкості.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.