Сальна намазка “Кручу-Верчу” з трьох інгредієнтів: така смачна, що всі запитують, в якому ресторані купила

Рецепт цієї намазки на хліб дуже простий і, можна сказати, банальний. Та готовий паштет виходить настільки смачним і пікантним, що хочеться його з'їсти ще і ще.

Сало – дуже смачний продукт, який люблять всі українці. Багато людей бояться споживати сало, адже це – суцільний жир. Та насправді, сало – дуже корисний продукт, який приносить організму лише користь, якщо споживати його не в надмірній кількості.

Експерти стверджують, що сало допомагає зміцнити стінки судин і нормалізує роботу ендокринної, нервової та серцево-судинних систем.

Пропонуємо до вашої уваги дуже смачний рецепт з сала, який сподобається кожному. Ця ароматна і пікантна намазка ідеально смакує на грінках в поєднанні з українським борщем.

Необхідні інгредієнти:

  • сало – 300 г;
  • часник – 3-4 зуб.;
  • кріп – пучок;
  • паприка – 0,5 ч.л;
  • чорний перець, сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Для цього рецепту потрібно обирати тонке і не солоне сало. Шкіру з сала зрізаємо, а саме сало ріжемо у довільній формі. Перекладаємо його у чашу блендера і подрібнюємо до стану паштету. Також сало можна подрібнити за допомогою м’ясорубки.

Рецепт смачної і пряної сальної намазки на хліб з трьох інгредієнтів
Рецепт смачної і пряної сальної намазки на хліб з трьох інгредієнтів

Перекладаємо подрібнене сало у тарілку. Кріп дуже дрібно кришимо і додаємо до сала. Зелені беріть багато, вона надає аромату, яскравості і приємної свіжості.

Також до сального паштету вичавлюємо часник. Кількість часнику регулюйте за власним смаком. Додаємо сіль, перець, паприку і все ретельно перемішуємо до однорідності.

Рецепт смачної і пряної сальної намазки на хліб з трьох інгредієнтів
Рецепт смачної і пряної сальної намазки на хліб з трьох інгредієнтів

Намазка готова! Зберігати її потрібно в холодильнику у закритій тарі. Паштет може зберігатися до 4-х діб. Якщо ви приготували намазку впрок, зберігайте її в морозильній камері.

Подавайте цю смачну і ароматну намазку разом з грінками, чи свіжим хлібом. Таку закуску можна подавати до перших страв, або просто їсти такі бутерброди з чаєм.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.