Готую цей особливий салат на Великдень: напрочуд легкий рецепт з 5 продуктів. Хто з’їв тарілку – просить ще

Салат за цим рецептом виходить дуже соковитим, ситним і яскравим. Ця страва ідеально підійде на будь-яке свято, а гості її неодмінно оцінять.

Жодне застілля не обходиться без салатів. Деякі господині досі подають на святковий стіл звичні Олів’є та Шубу. Та для багатьох ці традиційні салати вже набридли і хочеться чогось новенького.

До вашої уваги рецепт дуже смачного та цікаво салату з куркою і грибами. Страва виходить ситною, соковитою і неймовірно смачною.

Необхідні інгредієнти:

  • куряче філе – 400 г;
  • печериці – 200 г;
  • огірки мариновані – 4 шт;
  • цибуля – 1 шт;
  • морква по-корейськи – 100 г;
  • гірчиця – 1 ч.л;
  • майонез – 3 ст.л;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Печериці потрібно добре промити і нарізати крупними шматками. Під час обсмажування гриби зменшаться, тому не варто різати їх дрібно.

Цибулю ріжемо дрібним кубиком і обсмажуємо на рослинній олії. Коли цибуля стане прозорою, додаємо на сковороду гриби. Обсмажуємо гриби з цибулею до готовності і легкої золотистості. В кінці гриби солимо, перчимо і залишаємо охолоджуватися.

Рецепт ситного і соковитого салату з куркою і грибами
Рецепт ситного і соковитого салату з куркою і грибами

Куряче філе потрібно завчасно відварити у підсоленій воді. Для того, щоб курка була соковитою, залиште її охолоджуватися у бульйоні, де вона варилася.

Філе нарізаємо смужками, або просто розділяємо на волка і перекладаємо в салатник. Мариновані огірки також ріжемо соломкою і додаємо до курки. Туди ж додаємо моркву по-корейськи. Якщо у вас дуже довгі шматочки моркви, то порідте їх на трохи коротші, щоб було зручніше їсти. Також до всіх інгредієнтів додаємо охолоджені підсмажені гриби з цибулею.

Рецепт ситного і соковитого салату з куркою і грибами
Рецепт ситного і соковитого салату з куркою і грибами

Заправляємо салат сумішшю майонезу та гірчиці. Салат соліть та перчіть вже після того, як заправите, адже всі інгредієнти вже мають у своєму складі сіль, то ж, можливо, солити салат не буде потреби.

Готовий салат відразу подавайте до столу.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.