Рецепт дізналася від подруги. Простий і смачний обід для всієї родини за 10 хвилин: ліниві відбивні

Відбивні знайомі всім нам із дитинства. Цю смачну та ситну страву можна використовувати і для сніданку, і для обіду, і для вечері. Сьогодні ми підготували рецепт, який спростить їхнє приготування.

Відбивні можна приготувати протягом кількох хвилин. Їх можна подавати з різними гарнірами: кашею, макаронами, овочевим салатом або квашеними овочами. Замість кукурудзяного крохмалю можна використовувати картопляний крохмаль або пшеничне борошно вищого ґатунку.

Для приготування цих лінивих відбивних нам знадобиться:

  • Курка – 450 грамів
  • Яйце – 1 штука
  • Крохмаль кукурудзяний – 3 столові ложки
  • Цибуля ріпчаста – 2 штуки
  • Приправа для курки – 1 чайна ложка
  • Олія рослинна – 50 мілілітрів

Для початку потрібно підготувати необхідні інгредієнти. Зріжте плівки та жили з курячого м’яса. Очистіть ріпчасту цибулю від шкірки та ретельно промийте. Філе наріжте дрібними шматочками будь-якої форми та викладіть нарізку в глибоку ємність або миску.

Ліниві відбивні
Ліниві відбивні

Далі такими ж довільними шматочками наріжте цибулю та додайте її до філе. Вбийте до усього цього куряче яйце, всипте приправу для курки та кукурудзяний крохмаль. На цьому етапі можна додати сіль і чорний мелений перець за смаком. Важливо не переборщити, оскільки трохи вони вже присутні в приправі. Ретельно все це перемішайте.

Переходимо безпосередньо до смаження. Прогрійте в сковорідці рослинну олію і викладіть у неї столовою ложкою підготовлений фарш. Акуратно розподіліть його рівномірно, щоб відбивні відмінно просмажувалися. Обсмажте їх на середньому вогні з одного боку 2-3 хвилини. Переверніть відбивні на інший бік і обсмажте ще 2-4 хвилини до рум’яності.

Викладіть гарячі ліниві відбивні на тарілку і подайте до столу з будь-яким соусом на ваш смак. Також для краси і для смаку можна зверху додати зелені.

Смачні та соковиті ліниві відбивні готові!

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.