Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

“Сонячний бриз”

Натираємо 300 грамів свіжої білоголової капусти з 1-ою великою морквою на крупній тертці. Далі солимо за смаком і також додаємо лимонний сік, усе це перемішуємо. Тепер заправляємо салат рослинною олією і додаємо зелень петрушки. Ще раз ретельно перемішуємо і ненадовго відправляємо в холодильник. Цей салат потрібно подавати охолодженим.

“Весняний урожай”

На крупній тертці натираємо 200 грамів свіжої білокачанної капусти. Далі нарізаємо 1 огірок і теж відправляємо в миску. До попередніх інгредієнтів висипаємо зелень кропу та банку консервованої кукурудзи. Тепер заправляємо все це сметаною, солимо за смаком і ретельно перемішуємо.

5 салатів із молодої капусти
5 салатів із молодої капусти

“Вітамінний вихор”

Як і в попередньому рецепті, на крупній тертці натираємо 200 грамів свіжої капусти та 1 велику моркву. Потім дрібно нарізаємо 1 червону цибулю і додаємо до попередніх інгредієнтів. Усе це заправляємо яблучним оцтом і оливковою олією. Тепер солимо і перчимо за смаком, далі ретельно перемішуємо.

“Яскравий смак”

Так само на крупній тертці натираємо 300 грамів капусти і нарізаємо 2 варених яйця. До них додаємо зелень кропу та кінзи. Усе це потрібно заправити яєчно-гірчичною заправкою. Для її приготування змішуємо яйця, гірчицю, сіль і перець за смаком. Можна додати трохи олії. Усе ретельно перемішуємо.

“Ніжна симфонія”

Натираємо 200 грамів білокачанної капусти, дрібно нарізаємо 100 грамів копченої ковбаси. Далі тиснемо 1 зубчик часнику і разом із зеленню петрушки додаємо до попередніх інгредієнтів. Усе це заправляємо майонезом, солимо та перчимо за смаком, потім ретельно перемішуємо.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.