Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Вам знадобиться:

  • 500 г пекінської капусти;
  • 300 г курячого філе;
  • 250 г корейської моркви;
  • 250 г шинки;
  • 100 г майонезу;
  • 30 г волоських горіхів.

Для млинця:

  • 3 яйця;
  • 1 ст.лож. борошна;
  • 1 ст.лож. води;
  • 1 ст.лож. олії;
  • 1 дрібка солі.
Салат із яєчним млинцем та корейською морквою

Щоб приготувати пікантний салат із корейською морквою та яєчним млинцем, першим ділом підготуйте тісто. Великі яйця вбийте в мисочку. Додайте воду, сіль та просіяне борошно. Перемішайте все за допомогою вінчика.

Салат із яєчним млинцем та корейською морквою

Якщо залишилися грудочки, пропустіть масу крізь сито. Поставте пательню на плиту. Налийте олію. Нехай прогріється. Вилийте яєчну суміш. Смажте млинець під кришкою з одного, а потім з іншого боку.

Салат із яєчним млинцем та корейською морквою

Бажано брати сковорідку великого діаметра – так млинець підсмажиться швидше. Перекладіть готовий виріб на тарілку. Наріжте соломкою. Куряче філе відваріть у підсоленій воді до готовності. Витягніть м’ясо з каструлі, дайте прохолонути й наріжте на шматочки.

Шинку наріжте соломкою. Пекінську капусту пошинкуйте тоненько. Волоські горіхи підсушіть на сковорідці без жиру протягом 2 хвилин. Подрібніть ножем чи за допомогою блендера.

Салат із яєчним млинцем та корейською морквою

В мисці з’єднайте філе курки, шинку, пекінську капусту, корейську моркву та нарізаний млинець. Заправте салат майонезом. Перемішайте. Перекладіть на блюдо й присипте меленими горіхами.

За бажанням, курку можете замінити на індичку. Замість шинки можна взяти стегенця чи карбонад. Корейську моркву та майонез придбайте готові чи зробіть самостійно.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.