Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Для приготування цих ковбасок знадобиться:

  • Фарш свинячий – 400 грамів
  • Паприка – 1 чайна ложка
  • Приправа для м’яса – 1 чайна ложка
  • Перець чорний мелений – 1/4 чайної ложки
  • Часник – 2-3 зубчики

Для початку підготуйте все необхідне. Фарш використовуйте свинячий, його можна приготувати і в домашніх умовах із вирізки. Викладіть його у глибоку миску та всипте всі приправи та спеції. Сіль можна не додавати, якщо приправа для м’яса містить її у своєму складі. Очистіть зубчики часнику та спресуйте їх у фарш, ретельно все вимішайте та залиште на 1-2 години в холодильнику.

М'ясні ковбаски
М’ясні ковбаски

Після цього часу відбийте фарш, щоб видалити з нього повітря. Для цього беріть його в долоню і з силою кидайте назад у миску протягом 2-3 хвилин. Після цього процесу викладіть фарш у кулінарний пакет і зріжте куточок, але не широко, щоб ковбаски вийшли тонкими.

Застеліть деко пергаментним папером і видавіть на нього фарш у формі ковбасок. Заготовки викладіть на відстані 1-1,5 сантиметра одна від одної. Із зазначеного обсягу у вас вийде заповнити ковбасками практично все деко.

Розігрійте духовку до 70 градусів, поставте і залиште дверцята техніки відкритими. Сушіть ковбаски приблизно 3 години, потім остудіть, виклавши на холод. Коли ковбаски достатньо охолонуть, знову просушіть їх 1 годину. Ковбаски наполовину втратять свій об’єм. Викладіть ковбаски й остудіть їх, подайте до столу разом з охолодженими напоями або просто як м’ясну закуску. Зберігаються ці ковбаски до 1-2 тижнів, але в холодильнику.

Смачні ковбаски “Джерікі” готові!

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.