Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Для приготування цього торта знадобиться:

  • Яйце – 8 штук
  • Розпушувач – 1 чайна ложка
  • Борошно – 1,25 склянки
  • Цукор – 1,25 склянки
  • Вершки жирні – 500 мілілітрів
  • Сметана – 400 грамів
  • Сік лимона – 1 чайна ложка
  • Ванілін – 1 чайна ложка
  • Абрикоси консервовані, банка – 2 штуки
  • Цукрова пудра – 1 склянка

Для початку сійте борошно через дрібне сито і додайте до нього розпушувач. В іншому посуді збивайте яйця міксером протягом 3 хвилин. Поступово додавайте цукор до збитих яєць і продовжуйте збивати масу ще 5 хвилин. Обережно всипте борошно з розпушувачем, постійно помішуючи, щоб вийшло однорідне тісто.

Запікайте бісквіт за температури 180-200 градусів протягом 30 хвилин. Ви можете зробити його відразу у двох формах або розрізати на дві частини після випікання.

Бісквітний торт
Бісквітний торт

Збийте вершки міксером із цукровою пудрою і ваніллю до отримання однорідної консистенції. Додайте сметану і сік лимона в збиті вершки, ще раз добре збийте крем.

Розділіть бісквіт на 4 частини. Підсушіть залишки бісквіта в духовці та подрібніть їх на крихту. Просочіть кожен з них сиропом від абрикосів. Тепер потрібно зібрати торт. На одному бісквіті з сиропом розподіліть частину крему, потім поставте на нього наступну частину і знову нанесіть крем.

Повторіть для всіх бісквітів. Розподіліть крем, що залишився, по всьому торту. Покладіть половинки абрикосів зверху випічки. Тут можна використовувати будь-які фрукти та ягоди. Посипте бісквітною крихтою. За бажанням прикрасьте торт кремом, що залишився, використовуючи кондитерський шприц.

Смачний і простий бісквітний торт із фруктами готовий!

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.