Анастасія Оруджова не братиме участі в шоу “Танці з зірками “: всі подробиці

Всіх глядачів цікавить чому, в чому причина такого рішення? І найголовніше хто ж буде замість неї на паркеті?

Анастасія Оруджова змушена була припинити свою участь в шоу “Танці з зірками”. Всіх глядачів цікавить чому, в чому причина такого рішення? І найголовніше хто ж буде замість неї на паркеті? Є багато припущень. Звичайно багато глядачів віддають перевагу своїм кумирам. Шанувальники Анастасії Оруджової засмучені, що вона не буде брати участь в шоу і їй співчувають. Вед вона встигла багатьом сподобатися, і глядачі очікували її подальшу участь в проєкті. Деякі губляться в здогадах, чому так сталося?

Річ у тому, що причина, до якої Анастасія Оруджова, не зможе брати участь в шоу – це її травма, яку вона отримала перед першим ефіром. Так, коли вона готувалася до виступу перед першим ефіром, то на репетиції у неї порвалися зв’язки ноги. Вона звернула увагу, що коліно вивернуте в іншу сторону.

Анастасія Оруджова

Після того як Анастасії Оруджовій зробили МРТ, то лікарі рекомендували їй не танцювати.
Однак вона все ж станцювала свій джайв з партнером Денисом Самсоном.

Напевно травма не дасть брати участь Анастасії Оруджовій в шоу “Танці з зірками”.
Сама Анастасія Оруджова прокоментувала свій стан. Вона повідала, що знаходиться в лікарні і її прооперували. Коли лікарі більш детально діагностували її коліно, то виявилося, що стан коліна набагато гірше, ніж передбачалося раніше. І їй потрібна була термінова операція. Після операції її реабілітація триватиме понад 8 місяців.

На жаль вона не зможе більше брати участь в цьому шоу.
Анастасія Оруджова дуже засмутилася. Однак, згідно з правилами, її замінить інша учасниця, яку вона добре знає.

Так, Анастасію Оруджову на шоу погодилася замінити її давня подруга по “Лізі сміху” і “Жіночому кварталу” Олександра Машлятіна.

Олександра Машлятіна буде продовжувати боротьбу за кубок. У парі з нею буде Денис Самсон.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.