Христина Асмус знову одягла весільну сукню і показала радісні фото з РАГСу: недовго переживала розлучення з Харламовим

Христина Асмус опублікувала в своєму Інстаграмі фото у весільній сукні. Актриса вийшла заміж вдруге?

Христина Асмус і Гарік Харламов оголосили про своє розлучення в липні цього року. Для того, щоб розлучення оформити офіційно знадобилося майже 5 місяців. Кілька днів тому, 29 жовтня, стало відомо, що Гарік і Христина офіційно розлучені і їх тепер пов’язує тільки 7-річна донька Настя.

Асмус і Харламов офіційно в розлученні
Асмус і Харламов офіційно в розлученні

Сьогодні, 3 листопада, Христина Асмус в своєму Інстаграмі опублікувала фото, на якому вона позує у весільній сукні біля РАГСу.

“Сама в шоці “, – написала в підписі до фотографії Асмус.

Хтось із підписників Христини почав її вітати з весіллям, а інші – почали припускати, за яких умов було зроблено це фото. «Якщо це на зйомках фільму, то повірю. Але в житті Ви собі такого не дозволите))) »,« Христина, але це ж роль? !! Це ж роль !!!? »,« Хто наречений? »,« За кого в цей раз? », – почали коментувати знімок користувачі Мережі.

Швидше за все, знімок Асмус зроблений під час зйомок фільму, або ж архівний. Втім, цілком можливо, що Христина знову вирішила вийти заміж.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.