Максим Галкін зізнався в ненатуральності своєї зовнішності: підтяжка, ботокс, вставні зуби

Гуморист Максим Галкін показав нове селфі і зробив несподіване зізнання про свою «неприродню красу».

Чоловік Алли Пугачової 44-річний Максим Галкін – шоумен, гуморист і дуже активний користувач соціальних мереж. Його Інстаграм налічує понад 8 мільйонів підписників. Галкін регулярно ділиться зі своїми фанатами знімками з особистого життя.

Нещодавно, Максим Галкін опублікував у своєму мікроблозі фото, на якому позує перед дзеркалом в червоній картатій сорочки і зі злегка розпатланим волоссям.

У підписі до фотографії Галкін пожартував про свою зовнішність. «Спеціально для доброзичливців: краса неприродна – помада на губах, свіжа підтяжка, ботокс в лобі, зуби вставні, плечі накладні», – іронічно написав гуморист.

Його шанувальники почали активно коментувати нову публікацію Максима. «Головне, почуття гумору натуральне», «У Вас ще якийсь молодильні зілля напевно є», «Який красень. А молодіє разом з Аллою Борисівною »,« Про перуку ще забули написати. », – прокоментували підписники.

Нагадаємо, Максим Галкін і Алла Пугачова одружилися в 2011 році. Через 2 роки в їхній родині за допомогою сурогатного материнства з’явилися чудові двійнята Ліза і Гаррі. Більше про «нерівний» шлюб Примадонни та Максима Галкіна дивіться на нашому Ютуб-каналі:

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.