Юрій Горбунов за принципом Лесі Никитюк та Олі Полякової розсунув ноги на стільці

Відомий телеведучий Юрій Горбунов вже у всю готується до півфіналу і фіналу шоу "Танці з зірками ".

Він анонсував щось цікаве, і показав, як він дає інтерв’ю для проекту. На фото, опублікованих в його Інстаграм, він сів у крісло і розставив ноги.

Фанати в коментарях пожартували, що він зробив це за принципом Олі Полякової та Лесі Никитюк – найближчих колег по майданчику

“Підготовка до півфіналу Танців в розпалі! Буде крутий ефір! “, – написав у описі Юрій Горбунов.

Нагадаємо, що вже цієї неділі, 22 листопада на паркет вийдуть три пари – Надя Мейхер, Санта Дімопулос і Юлія Саніна. Учасники та їх пари виконують відразу три виходи на паркет, і за підсумком у фінал вийдуть дві пари. Боротьба за кубок “Танців з зірками ” настільки напружена, що шанувальники і припустити не можуть хто стане переможцем четвертого сезону.

Головне, не забудьте відправляти повідомлення за своїх кумирів, щоб допомогти їм набрати більше балів, ніж їх конкуренти. Лінії для голосування будуть відкриті з 21:00 в неділю, і практично до кінця прямого ефіру. Проголосувати з одного номера телефону можна максимум 50 разів, і також є супер голос, який дорівнює 7 звичайним голосам.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.