Оля Полякова повністю змінила імідж: мікроплаття і губи як у ляльки

Суперблондинка Оля Полякова здивувала шанувальників новим образом. Шанувальники порівняли співачку з лялькою Барбі.

Українську співачку Олю Полякову можна назвати не тільки Суперблондинкою, але і супержінкою. Артистка активно записує пісні, дає концерти, знімається в багатьох шоу, є відмінною господинею, хорошою дружиною і люблячою мамою двох доньок. Крім того, Полякова є активним користувачем соціальних мереж. Інстаграм артистки налічує 2,4 мільйона підписників. Співачка регулярно публікує свіжі фотографії, які набирають тисячі коментарів і ще більше відміток «Подобається», що, втім, і не дивно з урахуванням популярності Олі.

 "Красуня

Зараз Оля Полякова зайнята зйомками нового шоу «Маска» на телеканалі Україна. Прем’єра вже зовсім скоро. Це адаптація всесвітньо відомого проекту «The Masked Singer», де знаменитості в незвичайних костюмах виконують популярні пісні на сцені, а «детективи» повинні відгадати, хто ж ховається за маскою. Детективами в новому шоу стануть Оля Полякова, Настя Каменських і Дзідзьо.

Оля Полякова показує дуже несподівані образи зі зйомок нового шоу
Оля Полякова показує дуже несподівані образи зі зйомок нового шоу

Хоча шоу «Маска» не вийшло ще на телеекрани, Полякова щотижня ділиться зі своїми шанувальниками знімками зі зйомок програми. І кожен раз артистка постає в незвичних образах. Так, в цей раз Полякова продемонструвала в Instagram свій новий ефектний образ в стилі ляльки Барбі.

Співачка постала в чорно-білому короткому платті з рюшами, з опущеною лінією плечей і чорним шкіряним поясом на талії. Наряд відмінно підкреслив стрункі довгі ноги зірки. Її волосся було зібране в низький хвіст з випущеними спереду пасмами. Макіяж з чорними стрілками і рожева помада доповнили образ Полякової.

Підписники відзначили, що артистка в такому образі виглядає набагато молодше свого віку і такий стиль їй дуже личить. «Візажисти круті !!!! Така красивенная Оля !!!! Прям лялечка Барбі !!! Зовсім інша Оля, але як і раніше офігенна »,« Дуже красива))) Але не схожа на себе) »,« Омолодили так омолодили, прям не впізнала »,« У мене таке відчуття що замість вас в кадрі ваша дочка! Як то занадто помолодшали », – відреагували на знімок фоловери.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.