Слава Камінська після розлучення з Едгаром знову вскочила у весільну сукню: “Заміж нетерпець”

Солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська в черговий раз заінтригувала шанувальників новинами з особистого життя.

Співачка двічі була заміжня. Її першим чоловіком став київський бізнесмен Євген, проте їх шлюб тривав всього лише рік. Вдруге Слава вийшла заміж за пластичного хірурга Едгара Камінського, його ж прізвище вона і взяла. Незабаром після весілля у подружжя народився син Леонард, а ще через рік дочка Лаура.

З боку їх сім’я здавалося ідеальною, проте в липні 2019-го після п’яти років спільного життя Слава і Едгар розлучилися. Публічні версії розставання у екс-пари різняться.

Слава и Эдгар Каминские
Слава і Едгар Камінський

Зірка називає причиною сімейного розбрату зайве втручання свекрухи і матері в їхні стосунки. Хірург же стверджує, що Камінська сильно його ревнувала, а також сама хотіла лягти під ніж, через що вони постійно сварилися.

Втім, судячи з соціальних мереж виконавиці, відносини з колишнім у неї хороші, адже вона періодично публікує їх спільні фото.

Слава Каминская с детьми
Слава Камінська з дітьми

Переполох серед фанатів солістка “НеАнгелів” влаштувала новим знімком в розкішній весільній сукні з глибоким вирізом до талії і довгим шлейфом, розшитим камінням. Тіара і легкий стриманий макіяж ідеально доповнюють образ нареченої.

Ясність внес підпис Слави під постом:

“А заміж нетерпець. На вулиці -15, я хвора, але красива. Чого не зробиш заради подруги?”.

Судячи з усього, Камінська взяла участь у фотосесії у сукні своєї подруги-дизайнера. Коментатори не змогли пройти повз і обсипали співачку компліментами:

  • “Дуже красиво”;
  • “Вам дуже песує весільна сукня, ви красуня!”;
  • “Нереальна!”;
  • “Снігуронька”;
  • “На Холостячку вам”.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.