Розпатлана і в розтягнутій піжамі: невістка Оксани Марченко показала, як виглядає вранці

Невістка телеведучої Оксани Марченко Катерина Марченко - модель і досить популярний Інстаграм-блогер, вона регулярно ділиться своїми модельними і домашніми фото.

Інтерес до персони Катерини різко виріс після того, як 23-річна маловідома модель вийшла заміж за старшого сина відомої ведучої Оксани Марченко Богдана. Розкішне весілля зіграли в жовтні 2020 року, але молода дружина до сих пір регулярно виставляє нові фото.

Весілля сина Оксани Марченко
Весілля сина Оксани Марченко

А ще, фото зі своїм чоловіком і улюбленою свекрухою.

Богдан і Катерина Марченко
Богдан і Катерина Марченко
Оксана Марченко з невісткою
Оксана Марченко з невісткою

Але досить часто молода жінка постить прості повсякденні фото, кожен раз звертаючи увагу підписчиків, як важливий домашній затишок і тепло. А особливо, коли за вікном сірість і холод.

25 січня Катерина опублікувала своє фото в піжамі, стоячи в отворі дверей спальні, де на задньому плані видно незастелене ліжко.

 ""

Чорно-білий знімок вийшов дуже атмосферним і затишним. Шанувальники дівчини звернули увагу, що вона поміняла зачіску – замість рівних волосся з проділом, як вона завжди ходить, на голові – кучерява копиця, закинута назад. Катерині відкритий лоб дуже йде і дівчина явно задоволена такими змінами.

Днями Катерина показала свою сестру – вона сфотографувалися з собакою та кішкою.

Катерина Марченко з сестрою
Катерина Марченко з сестрою Оленою

Дівчата дуже схожі і це не дивно, адже вони – близнята. Також Катерина показала свою маму – сваху Оксани Марченко. Жінка на фото виглядає молодо і дуже красива. На руках у неї улюблений песик дочки – мопс Цезар.

Мама Катерини Марченко
Мама Катерини Марченко

У Мережі ходять чутки, що Катерина вагітна, але на фото живота поки не видно.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.