Ілона Гвоздьова вперше після пологів показала свого сина: притиснула до декольте і розстебнула піджак (Фото)

Відомий український педагог-хореограф, учасниця великих проектів "Танцюють всі " і "Танці з зірками " Ілона Гвоздьова в минулому році вразила публіку своєю витівкою.

На восьмому місяці вагітності вона вирушила на паркет і протрималася два ефіру на шоу “Танці з зірками ” на телеканалі 1 + 1. Тоді її партнером став Дмитро Танкович, який підтримував Ілону в той час, поки інші лили відра невдоволень, мовляв, вагітна і пішла на паркет.

Однак Ілона Гвоздьова нікого не слухала – вона заявила, що вагітність – не хвороба

Після другого прямого ефіру пара Ілони і Дмитра покинула проект, і незабаром дівчина народила сина.

Але до останнього ефіру дивилася всі випуски “Танців з зірками ” і давала свою професійну оцінку.

Писала свою думку в Інстаграм-блозі, де у неї налічується понад 300 тисяч фоловерів.

Там же Ілона виклала чорно-біле фото зі своїм сином.

“Кажуть, вагітність прикрашає жінку, а наявність дітей робить її мудрішою, жіночні і магічним чином змінює вираз її обличчя, роблячи її погляд більш глибоким і усвідомленим. Чи згодні ви зі мною? І що зараз ви бачите в моїх очах? “,

– написала Ілона, виклавши ряд чорно-білих знімків, де вона одягла піджак, а під ним нічого. Дівчина його розстебнула і притиснула до себе немовля, на якому теж нічого не надіто.

Ось що пишуть хореографу в коментарях:

  • Ілона, Ви прекрасні, навіть з втомленими очима, у Вас погляд щасливою, коханою і люблячої жінки, дітки дуже швидко ростуть, ловите кожен момент, насолоджуйтеся цим маленьким дивом і не реагуйте на дурні висловлювання жінок, які далекі від усього цього, а фоточка просто чудова, ростіть здоровенькі
  • втома
  • Вагітність змінює жінку безумовно, робить сильнішими, дивиться на життя інакше. Будинок з дитиною наповнюється щастям, яскравими фарбами

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.