Таюне в шкіряних штанях знову припала до Олега Виннику: засвітилася в його компанії

Олег Винник дав свій перший весняний концерт. Співав про любов, і не тільки для слухачів, а й для тієї самої єдиної дами серця, яка стояла поруч.

Фотозвіт свого першого концерту цієї весни король “вовчих ” виклав в Інстаграм-аккаунт. Багато хто помітив поруч з ним прекрасну блондинку. Це його улюблена дружина Таюне.

До слова, сам факт шлюбу з Таюне, тобто, Таїсією Сватко, Олег Винник досі з незрозумілих причин приховує

“Вчора зустрічали весну разом з Російським Радіо. А вже 7 березня чекає вас в Броварах, ТРЦ ” Термінал “. Початок о 19: 00 “,

– написав український артист і улюбленець всіх жінок Олег Винник.

На фото, які опублікував Олег, він сам одягнений в оранжевий світшоти. Коштує близько мікрофона в студії “Русского радио “. Поруч з ним в навушниках біля мікрофона варто Таюне в такому ж помаранчевому світшоти, супер обтягуючих шкіряних штанях і з нюдовим макіяжем. Її волосся заплетене в дві акуратні кіски на голові.

Олег Винник і Таюне дали концерт в ефірі "Російського радіо"
Олег Винник і Таюне дали концерт в ефірі “Російського радіо”
Олег Винник і Таюне дали концерт в ефірі "Російського радіо"
Олег Винник і Таюне дали концерт в ефірі “Російського радіо”
Олег Винник і Таюне дали концерт в ефірі "Російського радіо"
Олег Винник і Таюне дали концерт в ефірі “Російського радіо”

Ось що шанувальники пари пишуть в коментарях до нової публікації Олега в Інстаграм-акаунті:

  • Ради зустріти початок весни з Вами, Олег! По-хорошому заздрю всім, хто буде з Вами в Броварах! Бажаю гарного весняного настрою і чудового концерту! Чекаємо Вас на Західній Україні!
  • Господи !!! Як же це було красиво! Дует вище всіх похвал. Я дуже рада бачити Таюне і Олега, а також весь. колектив. Зі святом весни всіх вас. Тепла радості, добра вам і приємних зустрічей цієї весни!

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.