Софія Ротару вперше показала свого онука і зворушливо привітала його з Днем Народження

Співачка опублікувала в Інстаграм-акаунті знімки свого юного сина-красеня, побажавши йому здоров'я і везіння. День народження у нього 23 березня.

23 березня своє день народження відзначає старший онук Софії Ротару Анатолій Євдокименко. У співачки Софії Ротару є син – Руслан Євдокименко. Він також тісно пов’язаний з шоу-бізнесом – займається продюсуванням, пише музику, іноді навіть пісні. Він виховує двох дітей – старшого сина Анатолія та молодшу дочку Софію. Дітей Руслан назвав на честь своїх батьків – мати Софія і батько Анатолій.

Дочки Софії зараз 19 років, а ось Анатолію 23 березня виповнюється 27 років

“День народження мого улюбленого внука – Анатолія!

Толюша, бажаю тобі міцного здоров’я, щастя і везіння! Кохаю”,

– написала зворушливо відома естрадна співачка.

Фанати приєдналися до поздоровлень – багато хто відзначив, що у знаменитості виріс прекрасний онук, а деякі підкреслили, що Анатолій зовні дуже схожий на свою зоряну бабусю.

Відзначимо, зараз онук Софії Ротару займається музикою. Як відомо, Анатолій Євдокименко виступає в ролі діджея з псевдонімом SHMN.

У нього зарубіжна освіта, він навчався в британському коледжі. А потім вступив на факультет фешн-фотографії в тій же Британії.

Йому пророкували майбутнє моделі або манекенника, але він хоч і побічно, але пішов по стопах своєї сім’ї – зайнявся музикою.

Історія кохання Софії Ротару і Анатолія Євдокименка за 60 секунд: любов з першого погляду

На нашому Ютуб-каналі ви можете подивитися відео про Софію Ротару і її померлого чоловіка Анатолієм Євдокименко, а також про інші важливі зірках з відомим ім’ям.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.