Нескінченно довгі ноги: Надя Дорофєєва кинула виклик Поляковій та Нікітюк

Довгонога красуня Надя Дорофєєва зараз знаходиться в стані культурного піднесення - вона перемогла на шоу "Голос країни" разом зі своїм учасником.

Для багатьох таке рішення глядачів стало дуже несподіваним. Однак Дорофєєва, нехай і довго не могла повірити в перемогу, зараз вже зрозуміла свій тріумф.

Вона показала детальніше свій “щасливий образ” з фінального випуску шоу. Так, вона одягла чорні колготки і рожеве плаття з відкритими плечима. Примітним в образі став величезний бант збоку, до якого прикута вся увага.

Цілісний образ Наді Дорофєєвої робить її ноги ще довшими візуально – фанати пишуть, мовляв, таким нарядом вона кинула виклик найближчим конкуренткам Лесі Нікітюк та Олі Поляковій, які вважаються володарками найдовших ніг в українському шоу бізнесі.

Надя Дорофєєва кинула виклик Олі Поляковій і Лесі Никитюк
Надя Дорофєєва кинула виклик Олі Поляковій і Лесі Нікітюк
Надя Дорофєєва кинула виклик Олі Поляковій і Лесі Никитюк
Надя Дорофєєва кинула виклик Олі Поляковій і Лесі Нікітюк
Надя Дорофєєва кинула виклик Олі Поляковій і Лесі Никитюк
Надя Дорофєєва кинула виклик Олі Поляковій і Лесі Нікітюк

Нагадаємо, що з перемогою в “Голосі країни” Надю також привітав її колишній партнер по сцені і один Позитив (Олексій Завгородній).

Зараз відомий український артист і екс-учасник групи “Время и Стекло” Олексій Завгородній також готується до сольної кар’єри – йде по стопах Дорофеєвої. Позитив вже готує до прем’єри перший матеріал.

Музикант розповідає, що багато працює на студії, пише пісні. І вже зробила багато чернеток пробних пісень, які, на його думку, виведуть його музику на новий рівень.

Це незважаючи на те, що в житті зараз досить непроста смуга – він розлучився зі своєю дружиною Анною Завгородньою, і це, природно, позначилося і на натхненні, і на творчій складовій.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.