Дочка Віри Брежнєвої Сара засвітила будинок, в якому вони живуть з Меладзе: справжні хороми за шалені гроші

Як відомо, у Віри Брежнєвої зараз офіційно укладені стосунки зі скандальним продюсером Костянтином Меладзе. І вони живуть разом в одному будинку.

В цьому ж будинку живуть і дві дочки Віри – Соня Кіперман і Сара Кіперман. Дочки для Костянтина Меладзе хоч і прийомні, але в ЗМІ пишуть, що у них хороші взаємини, і Костя повністю замінив їм батька – обдаровує подарунками, приділяє увагу і навіть іноді балує дорогими поїздками.

Знамениті батьки подбали над тим, щоб вони і їхні діти жили в комфортних апартаментах

Як відомо, 10-річна дочка Віри від попереднього шлюбу Сара Кіперман вже має свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де публікує свої фото, і показує своє життя.

Ми знайшли архівний знімок, де юна дівчинка на сфотографувалася у дворі, бажаючи показати, яка сніжна зима в Підмосков’ї.

На задньому фоні чітко видно хороми мами з татом – двоповерховий сучасний будинок, очевидно, будівництво або покупка якого обійшлася власникам в кругленьку суму.

Пост Сари Кіперман
Пост Сари Кіперман

Оскільки зірки завжди приховують своє місце проживання, щоб захистити себе від настирливих журналістів і шанувальників, ні Віра, ні Костя, ніхто з їх сім’ї ніколи не розповідав, де конкретно вони живуть.

Але з відкритих джерел відомо, що пара зараз проживає в елітному підмосковній котеджному селищі “Міленіум-парк” по Новоризькому шосе.

Подейкують, що Віра і Костянтин купили свій будиночок за два мільйони доларів, однак офіційно цю інформацію зірки не коментують. Не люблять селебріті, щоб хтось вважав їх доходи.

Службовий роман: Історія кохання екс-віагрянки Віри Брежнєвої та продюсера Костянтина Меладзе

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.