І все одно животик видно: вагітна Ліза Арзамасова все одно намагається заховати форми

Актриса серіалу "Татусеві дочки" Єлизавета Арзамасова не так давно повідомила про те, що чекає дитину. Але на деяких її нових фото зірка продовжує ховати животик.

Незважаючи на те, що Єлизавета вагітна первістком, і вона дуже серйозно ставиться до свого становища зараз, актриса вирішила на час не припиняти зйомки в деяких проектах і гру в театрі. Тому на сцену вона змушена виходити в такому одязі, яка б максимально приховувала її живіт.

А з огляду на те, що термін вже досить серйозний, приховати вагітність Арзамасова з кожним днем стає все складніше і складніше.

На щастя, глядачі і керівництво театру чудово розуміють артистку, і не висловлюють їй негативних емоцій за гру на сцені під час вагітності. Навпаки – її дуже раді бачити.

Єлизавета Арзамасова вийшла на сцену вагітна
Єлизавета Арзамасова вийшла на сцену вагітна

Відзначимо, не дивлячись на те що актриса Єлизавета Арзамасова знаходиться на значному терміні вагітності, вона продовжує працювати і виходить на сцену “Театру націй”.

Як можна побачити на фотографії, костюмери підбирають наряди Лізі Арзамасова так, щоб її вагітність не була настільки очевидною. Актриса одягається в темний жилет, пальто і об’ємну спідницю. Однак її животик вже такого розміру, що його не приховати навіть за допомогою мішкуватою і об’ємної одягу.

Відзначимо, батьком дитини є діючий законний чоловік Єлизавети, фігурист Ілля Авербух, який значно старше молодої актриси. Вони одружилися в 2020 році, що стало справжнім шоком для шанувальників.

Ніхто не думав, що така приблизна дівчинка зможе вийти заміж за чоловіка, який вже мав сім’ю, і, до того ж, на 21 рік старше неї.

Ліза Арзамасова і Ілля Авербух: фото з весілля
Ліза Арзамасова і Ілля Авербух: фото з весілля

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.