Леся Нікітюк забула одягнути спідницю і розохотила фанатів підтягнутою формою

Леся Нікітюк показала свій новий образ. Наряд телеведучої оцінили не всі.

Леся Нікітюк всього за кілька років стала однією з найпопулярніших і затребуваних телеведучих. Вона стала справжньою народною улюбленицею завдяки своїй простоті, щирості і іскрометному почуттю гумору. Телеведуча приковує до себе увагу глядачів ще й своєю красою. Її довгим ногам і підтягнутому тілу можуть позаздрити багато дівчат.

Леся Никитюк
Леся Нікітюк

Нещодавно Леся Нікітюк оприлюднила нове фото в своєму Інстаграм-блозі, яке викликало суперечки серед коментаторів. Телеведуча позувала в бежевому топі і в велосипедках в тон. Колір наряду практично зливався з кольором шкіри дівчини. Через це може здатися, що Леся зовсім без одягу.

Леся Никитюк
Леся Нікітюк

Користувачі Мережі тут же почали коментувати наряд.

“Жінка – супер, а костюм безглуздий”, “Ой, ви спідницю забули”, “Че в білизні то вийшла?”, “О боже! Спочатку подумала, що вона без одягу. А спідниця де? “,” Прикид не дуже “, – пишуть коментатори.

Цікаво, що в підписі до фото Леся задала шанувальникам дуже дивне запитання.

“Опитування!?! Як почувається людина поруч з дівчиною, яка заробляє більше? Фігово однозначно. Як зберегти такі відносини? Є у мене психологи і радники в підписках? “, – запитала Леся.

Варто відзначити, що Леся Нікітюк – закореніла холостячка. Відомо тільки те, що кілька років тому дівчина розійшлася зі своїм нареченим. Після цього серйозних відносин у неї не було.

Популярне

Схожі статті

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.