Немолода Алла Пугачова пустилася в танок і махнула сукнею так, що засвітила всі таємне (Фото)

Артист Максим Галкін показав фото з Дня свого народження, на якому зображена головна жінка його життя.

Алла Борисівна в довгій сукні з візерунками танцювала на танцполі так, ніби їй не 72 роки, а 25 років. До слова, в танці вона так задерла свій сарафан, що показала всьому світу свої худі і довгі ніжки. Шанувальники замилувалися – як можна так струнко і свіжо виглядати, коли тобі вже пішов восьмий десяток?

На фото задоволена Алла Борисівна в звичній їй кучерявої зачіски і з яскравою посмішкою запалює під музику

Відзначимо, у Алли Борисівни Пугачової і Максима Галкіна дуже зворушливі взаємини. Незважаючи на їх колосальну різницю у віці, вони щасливо уживаються вже стільки років.

На всіх публічних заходах видно, наскільки трепетно і ніжно Максим ставиться до своєї обраниці, і наскільки він вважає її маленькою дівчинкою, а не дорослою жінкою або навіть бабусею.

Публіка захоплюється тим, що Максим Галкін і Алла Пугачова не дивлячись на різницю у віці, публічні засудження, конфлікти інтересів та інші труднощі зуміли зберегти яскраві почуття після багатьох років шлюбу.

На святкуванні ювілею чоловіка Примадонна вимовила зворушливу промову, в якій зізналася Максиму в любові. А їх любов виражається в чарівних дітей Лізі Галкіної та Гаррі Галкін, які радують своїх батьків щодня.

За визнанням Алли Борисівни – одного разу, ще до знайомства з Галкіним, вона бачила свого обранця уві сні і знала, що він прийде до неї і подарує те життя, про яку Пугачова завжди мріяла.

Зараз вони живуть в шикарному замку, ні в чому собі не відмовляють, радісно розвивають один одного, намагаються один для одного і виховують своїх дітей в кращих традиціях сімейних цінностей.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.