Як виглядають батьки Даші Астаф’євої та її красень брат (Фото)

Даша Астаф'єва має щасливий вигляд в колі сім'ї. Вони мило посміхається і явно в настрої.

Вважається, що діти схожі на батьків. Також вважається, що якщо донька схожа на тата, а син на маму, то вони будуть щасливі в житті. Хоча це не догма. Найголовніше для батьків, щоб діти були здорові, вдало по любові вийшли заміж і знайшли себе в цьому житті.

Даша Астаф’єва, яка є відомою українською співачкою, моделлю та актрисою, любить і цінує своїх батьків. Вона ділиться з ними найпотаємнішим у своєму житті. Однак мало хто бачив її батьків в соцмережах. Даша Астаф’єва поділилася рідкісним фото, де вона в сімейному колі.

Співачка порадувала своїх шанувальників знімком своїх батьків. На фотографії Даша одягнена в сірий костюм, зелені кросівки та довгу різнобарвну футболку. Її мама одягла футболку з леопардовим принтом і чорні штани. Папа Даші був одягнений в смугасту футболку і темні шорти.

Даша Астаф’єва прокоментувала це фото. Вона сказала, що їй вдалося зняти маму і тата коли вони поїдали “Морські камінці”. Сама вона спробувала втягнути живіт, щоб виглядати стрункіше та у неї вийшло.

На другій фотографії до них приєднався її брат красень Євген. На руки він взяв їх улюблену собачку.

Даша Астаф’єва має щасливий вигляд в колі сім’ї. Вони мило посміхається і явно в настрої.
Також вона повідомила, що у тата і мами різниця в дні народження один день. Даша побажала всім мати таку ж щасливу сім’ю як у них.

Батьки живуть душа в душу. Вона вважає, що її батьки виховали правильно і Даша за це їх цінує, любить і поважає.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.