(Фото) Настя Каменських своїм новим аутфітом порадувала шанувальників

Нещодавно Настя Каменських розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію. На ній співачка в темних джинсах, білих кросівках і чорній куртці.

Люди намагаються одягтися так, щоб їм було зручно і найголовніше, щоб одяг відповідав сучасним течіям моди.
Деякі вважають за краще одягатися не помітно, а добротно.
Інші люблять вони квітчасте вбрання, яка відразу впадає в очі.

Представники шоу-бізнесу також люблять красиво одягатися. І цього у них не відняти. Адже їм доводиться весь час бути на видноті у їхніх шанувальників і ЗМІ. На концертах вони повинні відповідати образу і пісні, яку виконують.

А як зірки одягаються в побуті або коли знаходяться на відпочинку?
Як правило, просто, найголовніше, щоб – зручно. Але все одно стиль повинен бути. А якщо ви йдете в ресторан або до когось в гості то одяг повинен відповідати прийнятим дрес коду.
Якщо ще людина і фігуру свою упорядкував, то вид звичайно буде нормальний.

Нещодавно Настя Каменських розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію. На ній співачка в темних джинсах, білих кросівках і чорній куртці. Все в комплексі, дуже йде Насті Каменських. Вона прекрасно виглядає і фігура у неї зараз така, що можуть позаздрити будь-які жінки, особливо представники шоу-бізнесу.

Як завжди, Настя Каменських підтягнута і в настрої. На обличчі чарівна посмішка.
У цьому новому аутфіт Настя Каменських стала предметом наслідування для багатьох модниць. Але щоб так виглядати, необхідно привести в нормальний вигляд не тільки обличчя, але й фігуру. А тут необхідні виснажливі тренування і дієтичне харчування.

А як вам новий імідж Насті Каменських?

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.