(Фото) Олена Шоптенко в Парижі: строгий дрес код і чарівна посмішка!

Це для Олени Шоптенко було знаковим заходом. Вона і зараз шкодує, що не змогла на нього потрапити.

Нещодавно Олена Шоптенко розмістила на своїй сторінці в інстаграм фото. Та вона ще восени 2019 року побувала в Парижі.
Тепер Олена Шоптенко згадує як це було і про що вона шкодує, що не зробила. На фотографії Олена Шоптенко в строгому костюмі – вона дотримувалася дрес коду. І як завжди в Олени Шоптенко чарівна посмішка.

Тоді Олена Шоптенко вперше була на паризькому Тижні моди. Для неї це була як казка! Вона в той час боялася спізнитися на прямий ефір @ tanci1plus1. І тому не побачила шоу Le Défilé L ‘Oréal Paris, яке буває щороку в цей час.

Це для Олени Шоптенко було знаковим заходом. Вона і зараз шкодує, що не змогла на нього потрапити. там були присутні амбасадор бренду з різних держав і світові зірки в ім’я головного маніфесту @lorealparis “Because, you’re worth it”.

З того самого моменту Олена Шоптенко завжди стежить за заходами @lorealparis в рамках паризького Тижня Моди. А у 2021 році це було особливо запам’ятовується. Організатори цього шоу хотіли підтримати програму запобігання домагань в громадських місцях. Все це проходило на Площі прав людини.

Найцікавіше, що там був танцювальні пари, які рухами та своєю пластикою несли важливий меседж. І в цьому була особлива вагомість цього шоу.
Олена Шоптенко мріє все-таки потрапити на це щорічне шоу. Адже всі жінки цього заслуговують!

А ви б хотіли потрапити в Париж, не тільки на шоу?

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.