74-річна Ніна Матвієнко розплакалася вперше після 24.02.2022 року: зустріла доньку та онучок (Зворушливе відео)

Після подій, що трапилися в Україні 24 лютого 2022 року, багато родин змушені були покинути свої будинки і виїхати в безпечні місця на захід України або в Європу.

Це важке рішення було більшість сімей. Адже довелося розлучатися не лише зі своїм будинком, а й із рідними: мамами, бабусями та сестрами. Народна артистка України Ніна Матвієнко вперше розплакалася після подій в Україні 24 лютого 2022 року, коли зустріла на залізничному вокзалі своїх онучок та доньку. Поїзд прибув на перон до міста Магдебург, Німеччина. Цей зворушливий момент зустрічі бабусі з онуками, зняла та опублікувала на своїй сторінці в інстаграм Тоня Матвієнко.

Тоня Матвієнко написала: “Не бачила маму з 25.02”. Річ у тому, що сім’я розлучилася 25 лютого 2022 року. Якщо уважно подивитися відео в інстаграм, то видно, що Ніна Матвієнко біжить до онуків і спершу обіймає молодшу онучку Ніну, плаче і потім прижимає до себе. Трохи згодом уже обіймалися всі інші. Бабуся має щасливий вигляд і позує, тримаючи меншу онучку за руку і притискає її до серця.

Шанувальники після перегляду цього відео також розплакалися. Деякі написали пости під цим відео: “Добре, що нарешті зустрілися”, “Плачу разом з вами. Неможливо стримати сльози”, “Реву”. Всі від цього відео, як вони написали, просто серце розривається.
Для інформації: у Магдебурзі Ніна Матвієнко спільно зі своєю донькою анонсували живий спільний концерт, що відбудеться 8 травня. Тоню Матвієнко та Ніну Матвієнко дуже добре знають у Німеччині.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.