Молода дружина Петросяна вперше показала обличчя їх маленького сина Вагана: вилитий татко

Трохи більше місяця тому стало відомо, що молода дружина Петросяна зробила гумориста щасливим батьком. На радість шанувальникам Тетяна Брухунова вперше показала обличчя їхнього сина Вагана.

З моменту весілля героїв статті в пресі ходило багато чуток про вагітність обраниці Євгена Вагановича. Незважаючи на це, вона жодного разу не попалася під приціл фотокамер в положенні. Яке ж було здивування публіки, коли щаслива пара розкрила всі карти — півроку назад у них народився хлопчик.

Своєю радістю подружжя вирішило поділитися в день 75-річного ювілею Петросяна. До речі, назвали дитину на честь його дідуся і батька тата — Вагана Межлумовича.

Татьяна Брухунова с Ваганом
Тетяна Брухунова з Ваганом

Новоспечена матуся так пояснила вибір імені:

«У перекладі на російську мову з вірменської воно перекладається як «Щит» (під захистом). Ми вибрали найправильніше і сильне ім’я для хлопчика. Справжній чоловік, без капризів. Я мрію, що Вагаша виросте схожим на дідуся, на честь якого його і назвали».

Варто відзначити, що Тетяна є активним користувачем Instagram, де на неї підписані вже більше 66 тисяч людей. У себе на сторінці вона регулярно ділиться новими фото і відео, а з появою сина дружина Петросяна також стала публікувати і його фотографії.

Судячи по одному зі знімків в її Insta-Stories, малюк вийшов брюнетом, втім, як і його батьки. Незважаючи на те що багато хто вважає Брухунову розлучницею, адже це саме до неї Євген пішов від Олени Степаненко, в коментарях до публікацій її регулярно обсипають добрими словами.

Татьяна Брухунова с сыном Ваганом
Тетяна Брухунова з сином Ваганом

Шанувальники вважають, що Ваган пішов в маму:

  • «Мамині щічки!»;
  • «У Вагаші носик ваш. Милий такий кирпатий носик»;
  • «У профіль ваша копія!».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.