Наперекір моді. Зірки, яких немає в Instagram

Ми кожен день гортаємо стрічку в соціальних мережах, стежимо за життям родичів, друзів, знайомих, дізнаємося новини, а також дивимося, як живуть знаменитості. Однак не у всіх селебрітіс є аккаунт в Instagram. Хто із зірок не потрапив соцмережі, читайте в нашому матеріалі.

Бенедикт Камбербетч. У цьому плані він дуже схожий на свого героя з серіалу – Шерлока Холмса. Той також завжди відрізнявся від натовпу. Як зізнався Бенедикт, при виході у світ він відчуває себе ніяково, а соцмережі у актора викликають страх. Хоча більшість фанатів явно мріють про той день, коли у артиста мине фобія.

Актриса Дженніфер Лоуренс в одному з інтерв’ю розповіла, що не може зрозуміти, в чому сенс соціальних мереж. Вона навіть зізналася, що після інциденту зі «зливом» її особистих фотографій бачить в інтернеті загрозу для себе.

Зірка «Титаніка» Кейт Уінстлет не просто не реєструється в Instagram сама, вона забороняє це робити рідним і близьким. Річ у тім, що актриса бачить, як впливають соцмережі на підлітків і їх уявлення про життя. Діти бачать уявні ідеали, яким згодом намагаються слідувати. Іноді це виходить за рамки розумного.

Не перший рік фанати Деніела Редкліффа просять його зареєструватися в соціальних мережах, але актор непохитний. У хлопця викликає здивування той факт, що люди вимагають не втручатися в їхнє життя, і при цьому кожен свій крок викладають в інтернеті на загальний огляд.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як швидко летить час. Російські зірки, які в цьому році відзначають 50-річчя.

Нагадаємо, що Кузьма мав стати тренером Ліги Сміху.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.