Бюст вивалився з сукні: Віра Брежнєва осоромилася на сцені, але продовжувала співати, незважаючи ні на що

У Мережу потрапило невдале фото Віри Брежнєвої, зроблене під час виступу співачки на сцені.

Віру Брежнєву багато хто вважає еталоном жіночої краси і частенько називають «секс-символом». Таке звання співачка отримала виступаючи ще в легендарній групі ВІА Гра.

Брежнєва в складі групи ВІА Гра
Брежнєва в складі групи ВІА Гра

Зараз Віра будує сольну кар’єру, знімається у фільмах і є дружиною і люблячою мамою. Брежнєва почала вибирати наряди скромніше і менше звертати на себе увагу епатажними витівками.

Віра Брежнєва зараз
Віра Брежнєва зараз

Нещодавно в Мережі з’явився не зовсім вдалий кадр співачки. Віру сфотографували під час виступу, коли у неї через невдале сценічне вбрання бюст трохи не помістився в плаття. Співачка засвітила пікантну частину свого тіла.

Брежнєва засвітила пікантну частину бюста
Брежнєва засвітила пікантну частину бюста

Тим не менш, на сцені може трапитися різне і практично кожен артист потрапляв в незручне становище.

Нагадаємо, 38-річна Віра Брежнєва не соромиться показувати публіці себе без макіяжу. Співачка часто публікує в своєму Інстаграмі фото, де вона зображена в звичайному домашньому вигляді. Варто відзначити, що співачка, незважаючи на вже не юний вік, виглядає чудово. На її обличчі немає практично жодної зморшки, а досконалій фігурі можуть позаздрити багато дівчат.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.