Наталя Сумська розповіла про непрості стосунки з молодшою сестрою Ольгою та чому утримує 38-річну дочку

Відома актриса Наталія Сумська дала ексклюзивне інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" і розповіла, чому не спілкується зі своєю молодшою сестрою Ольгою Сумською.

Наталя Сумська – радянська і українська актриса і телеведуча, народна артистка України. Наталія більше сорока років служить в театрі імені Івана Франка та активно знімається в кіно.

Нещодавно актриса дала інтерв’ю програмі “Зірковий шлях” і розповіла, чому має напружені стосунки зі своєю сестрою – відомою української актрисою Ольгою Сумською. Подейкують, що між сестрами дуже серйозний конфлікт. Ось, що говорить сама Наталя:

“Навколо нас відбуваються агато подій, які впливають на нас. Ми працюємо в одній сфері, у нас є певні пріоритети і стиль життя, які відрізняються. Зокрема – це політика. Я не можу вказувати людям, як жити. Немає часу спілкуватися, все життя Олі ми можемо спостерігати в Фейсбуці “.

Наталя і Ольга Сумська
Наталя і Ольга Сумська

Також актриса в інтерв’ю розповіла про непрості відносини з дочкою. У Наталії від першого шлюбу є 38-річна дочка Дарина. Вона не знайшла себе в професії і була просто домогосподаркою. 3 роки тому у Дарини помер чоловік, але жінка так і не почала працювати, хоча у неї залишилася 11-річна дочка. Наталя Сумська зізнається, що повністю утримує дочку і внучку і змушена вирішувати їхні проблеми. Жінка зізнається, що питання про дочку для неї дуже болючі.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.