Юрій Горбунов вперше показав обличчя старшого сина і розповів, як він ставиться до новонародженого братика

Юрій Горбунов вже двічі батько. Актор дав відверте інтерв'ю, в якому розповів, як його старший син поставився до молодшого братика.

19 серпня Юрій Горбунов та Катя Осадча стали батьками вдруге. У зоряного подружжя народився хлопчик, ім’я якого вони поки не розсекретили.

Юрій Горбунов з новонародженим сином
Юрій Горбунов з новонародженим сином

Також у Осадчої і Горбунова є ще один син – 4-річний Іван. Цікаво, що фото хлопчика зіркове подружжя показували в Мережі, але тільки зі спини. До цього часу обличчя Вані публіка не бачила.

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов з старшим сином

Однак в честь народження другого сина Юрій Горбунов та його 4-річний син Іван прикрасили обкладинку журналу “Теленеделя “. На фото вперше можна розгледіти обличчя хлопчика. Також шоумен дав інтерв’ю, в якому розповів, як його старший син прийняв молодшого брата.

Юрій Горбунов з сином прикрасили обкладинку журналу Теленеделя
Юрій Горбунов з сином прикрасили обкладинку журналу Теленеделя

Юрій розповів, що Іван дуже хотів братика, тому він зараз із задоволенням допомагає батькам піклуватися про новонародженого. Заради того, щоб провести час з братиком, Іван навіть відмовляється йти грати на дитячий майданчик і просить дати йому роботу.

Також Горбунов розповів, ревнує Ваня батьків к молодшому братику.

“Поки ні [ не ревнує], але готуємо Івана, щоб такого не сталося. Він дуже чекав появи малюка. Думаю, ревнощів все одно не уникнути, проте згладити цей момент можна. Як саме – на цю тему прочитали кілька книг “, – поділився Горбунов.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.