Андрій Джеджула розповів про сварки з прийомною дочкою, які мало не привели до розлучення з другою дружиною

Ми звикли бачити популярного шоумена Андрія Джеджулу завжди оптимістичним і усміхненим, але мало хто знає, через які труднощі в особистому житті він пройшов.

Сімейна ідилія ледь не зруйнувалася після ряду конфліктів з дружиною Юлією, коли пара вирішила розлучитися після такої пропозиції з боку дівчини. Шлюб вдалося зберегти тільки дивом – спільними зусиллями заради спільного майбутнього.

Андрій Джеджула, Юлія, її дочка Ангеліна і син Андрія Даніель від Санти Дімопулос
Андрій Джеджула, Юлія, її дочка Ангеліна і син Андрія Даніель від Санти Дімопулос

Поділився шоумен життєвими негараздами минулих років в рамках програми «Зоряний шлях» на каналі «Україна». До розлучення через 2 роки після весілля привели нерозуміння з дружиною і її дочкою від першого шлюбу. Пара навіть роз’їхалася на місяць і обірвала всі зв’язки, але це розставання пішло на користь – обидва зрозуміли, що до остаточного прощання не готові, хай ніхто і не поспішав миритися.

Юлія Джежула з дочкою Ангеліною
Юлія Джежула з дочкою Ангеліною

Зрештою, Андрій першим вибачився за конфлікти – але він дякує Юлію за перший крок до примирення, адже це вона написала йому по якомусь побутовому питання. Тепер їх союз знову міцний і вже позбавлений колишніх проблем – обоє з подружжя винесли для себе уроки. Незабаром після возз’єднання Джеджула дізнався, що стане батьком – він поділився новиною про вагітність Юлії дівчинкою з читачами в соціальних мережах.

Андрій Джеджула і Юлія чекають на другу дитину
Андрій Джеджула і Юлія чекають на другу дитину

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.