Трагедія вразила маму Вєрки Сердючки Інну Білоконь: «Сльози заважають …»

Сценічна мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь болісно відреагувала на новину про смерть українського режисера Романа Віктюка.

Вчора вся країна була вражена сумною звісткою — на 85-му році життя помер театральний маестро, який гордо носив звання народного артиста України і Росії. Причиною цього стала анемія головного мозку як ускладнення коронавірусу.

Ним Роман Григорович перехворів ще в жовтні, після чого опинився в реанімації. Весь цей час стан режисера лікарі оцінювали як середньої тяжкості, однак вчора він різко погіршився.

Роман Виктюк
Роман Віктюк

Офіційне прощання з Віктюком пройде в Москві, а ховати його планують у рідному Львові поруч з батьками. За словами прес-аташе театру Романа, цього хотів він сам.

Смерть маестро стала великою несподіванкою для багатьох знаменитостей. Так, Інна Білоконь, більш відома як мама Вєрки Сердючки, опублікувала його спільне фото з Андрієм Данилком та висловила свої найглибші співчуття:

«Багато можна писати, але сльози заважають…», — написала актриса.

У коментарях користувачі Instagram приєдналися до слів Інни:

  • «Світла пам’ять…»;
  • «Що залишиться нашим дітям? Дім-2? Царство небесне, маестро»;
  • «Дуже шкода».

Роман Григорович зробив неоціненний внесок у розвиток вітчизняного театрального мистецтва своєю багаторічним і плідною працею, тому його втрата — трагедія не тільки для індустрії, а й для звичайних людей.

Роман Виктюк
Роман Віктюк

А якщо хочете дізнатися, чи пов’язує Інну Білоконь та Андрія Данилка щось більше, ніж професійні відносини, дивіться відео:

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.