Юлія Висоцька, дочка якої 7 років лежить у комі, показала як веселиться з пляшкою ігристого

Телеведуча і блогер-кулінар Юлія Висоцька виклала до себе в Інстаграм-аккаунт відео, як вона відкриває пляшку, і розповідає, як планує провести п'ятницю.

На відео дружина Андрія Кончаловського в вільної чорній сорочці і акуратно укладених волоссі відкриває пляшку ігристого. Судячи з голосу за кадром, вона знаходиться разом зі своєю подругою, ім’я якої поки невідомо.

“Плани на п’ятницю? У нас ось так) нічого оригінального, але весело і вам доброго дня # п’ятницю “, – написала Юлія Висоцька в описі до свого відео.

Ось що фоловерів написали в коментарях до цього ролику:

  • Як легко ви пробку викручуєте))) сильні руки!
  • Сумка – вогонь!
  • Юля, що за сумка?))
  • Ого, як ви хвацько відкриваєте пляшку, ні разу не відкривала пляшку сама, треба вчитися

Юлія Висоцька – це відома телеведуча, дружина кінорежисера Андрія Кончаловського. У 2013 році сім’я пережила страшну трагедію – всі вони під час відпочинку у Франції потрапили в ДТП, за кермом був глава сімейства.

Після цієї аварії старша дочка Марія лежить в комі. Зараз їй 21 рік, і виходить, що третину свого життя дівчинка пролежала в лікарні під апаратами, які підтримують її життєві процеси.

Гірке щастя Андрія Кончаловського і Юлії Висоцької: любов до і після трагічної автокатастрофи

Юлія Висоцька
Юлія Висоцька

Як парі з різницею у віці в 36 років вдалося пронести свою любов крізь десятки років? Як аварія, яка практично позбавила їх дочки, не позбавило віри один в одного? Про все це в нашому відео на YouTube-каналі “Одна хвилина “.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.