Оля Полякова похвалилася сумочкою за шалені гроші, яку отримала в подарунок: не відстає від Кароль

Епатажна українська співачка Оля Полякова показала, чим її обдарували на честь 8 березня. Про такі подарунки багатьом залишається тільки мріяти.

Шанувальники не з чуток знають, що Оля любить яскраві і дуже сміливі наряди, які зайвий раз підкреслюють всі достоїнства її фігури. Чого тільки варті її сценічні образи з концертів, а також з випусків шоу “Маска”. Полякова вигідно вирізняється з-поміж усіх інших вітчизняних артистів, та так, що її ні з ким не переплутаєш.

Оля Полякова
Оля Полякова

У звичайному житті героїня нашої сьогоднішньої статті одягається більш елегантно і стримано, але не менш стильно — зірка на собі не економить. Втім, останній дамський аксесуар, що з’явився в її арсеналі, дістався їй абсолютно безкоштовно.

Новая сумочка Оли Поляковой
Нова сумочка Олі Полякової

Так, у себе в Інстаграмі Оля Полякова похвалилася подарунком на Міжнародний жіночий день — шкіряною сумочкою від відомого італійського бренду. На сайті магазина річ коштує ні багато ні мало 47 тисяч гривень. Якщо бути точніше, то 46690 грн, а це майже 8 мінімальних зарплат.

Скриншот с сайта
Скріншот з сайту

Хто саме підніс такий дорогий сюрприз Суперблондинці, невідомо, але, очевидно, ця людина не шкодує для Ольги ніяких грошей, а вони значать для неї багато, як Полякова сама розповіла в одному зі своїх останніх інтерв’ю. Втім, значення це не меркантильне, адже від доходів співачки залежить і заробіток її команди:

“Я відповідаю не тільки за свою сім’ю, я відповідаю і за мій колектив. Від моєї зайнятості, від моїх концертів залежать всі ці люди. У мене 26 чоловік тільки гастролюючої команди, не рахуючи всіх людей, які працюють тут. У них у всіх є сім’ї, вони всі хочуть їсти. Ясна річ, що я не могла б сісти і сказати: “Мені вже вистачить, я вже заробила, тепер я буду витрачати, а ви йдіть і робіть, що хочете”. Тому гроші для мене — можливість і відповідальність”, — підсумувала Оля.

Оля Полякова
Оля Полякова

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.